Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Home

Race Rescue is een organisatie die actief is in brandveiligheid op verschillende evenementen. Overwegend zijn dit auto - en motorsportevenementen waarbij de taken ook uitgebreid worden met het takelen en wegslepen van gestrande voertuigen. Bijna dagelijks zijn we te vinden op het Circuit van Zolder maar omdat we een privé organisatie zijn, doen verschillende inrichters van rally's, dragraces, ovalraces, motorcross, sprintkoersen en driftwedstrijden een beroep op onze diensten. Ook organisatoren van motorsporthappenings en fuiven maken van ons aanbod gebruik als extra investering in brandveiligheid.

Wij beschikken over een aantal voertuigen die speciaal uitgerust zijn voor dit soort van interventies. De foto's kan U vinden onder de rubriek "Uitrusting". Onze medewerkers op deze voertuigen zijn allemaal vrijwilligers.

Organisaties die een beperkte uitbreiding willen van onze diensten naar aanwezigheid van dokter of verplegend personeel, kunnen steeds telefonisch of via mail kontakt met ons nemen. 

Comments