// FIRE CREW RACE RESCUE

Race Rescue vzw is een organisatie die sinds 1992 actief is in brandveiligheid op verschillende evenementen en dit zowel in Nederland, Duitsland, Frankrijk als België. Hoofdzakelijk zijn dit auto- en motorsport evenementen. Ook het takelen en wegslepen van gestrande voertuigen en het bevrijden van piloten uit hun benarde positie hoort hierdoor tot ons takenpakket.

Bijna dagelijks zijn we te vinden op het circuit van Zolder. Daar wij een privé organisatie zijn vinden steeds meer organisaties de weg naar ons en doen beroep op onze diensten, zoals bij rally’s, dragraces, ovalraces, motorcross - sprint - en driftwedstrijden.

Ook organisatoren van fuiven maken van ons aanbod gebruik als extra investering in brandveiligheid.

Wij beschikken momenteel over 14 voertuigen die speciaal voor dit soort interventies niet alleen uitgerust zijn met een blusinstallatie en diverse snelblussers maar ook Holmatro bevrijdingsmateriaal aan boord hebben.

Organisaties die een uitbreiding willen van onze diensten en aanwezigheid van dokter en verplegend personeel wensen kunnen steeds hieromtrent contact met ons opnemen.

// Ludo, Agnes & Het Race Recue Team

created by 

logo atyoutsite